hits

Ytrefillet av svin NAMMIS

  • Skrevet: 09.03.2015 kl.11:29 - Kategori: Mat

Laget dette for frste gang igr ! :)

Frst lot jeg filleten ligge i romtempratur ca 40 min med marinade, og man kan gjerne la den ligge lengre!

Marinade:

Oliven olje, salt, sitron pepper, charlottlauk, hvitlkskrydder

Alt du trenger gjre er blande dette sammen surre filleten oppi til du har ftt krydder p alle sidene.

Fr den skal i ovn er det greit brune alle sider i en panne med smr.

Da forvarmer du pannen lar den ligge bare f sekunder s den fr en skorpe p alle sidene

Nr den var klar for ovenen hadde jeg den forvarmet p 200.

siden jeg er gravid mtte vi ha den gjennomstekt som er ca 76 grader.

Det tok ca 35 minutter fr den var rundt 76 grader (siden vi brukte halve biten av filleten.


Nr filleten er ferdig skal den hvile i rundt 10 minutter under aliminium,

dette kan du gjre mens du gjr frdig bordet eller saus osv



Skyen kan du spare til sausen eller bare ha over kjttet isteden for saus!

Tilbehr


Jeg elsker kantarell saus, men hadde ikke for lage fra bunnen av s da ble det Toro denne gangen.

ss selvflgelig m man ha deilig brokkoli og gulerot til snn her god mat <3

Potetmosen ble laget av 6 kokte poteter.

Most sammen med en spise skje rmme

En spise skje smr, en desiliter melk.

S kryddret jeg med provence, gastromat, pepper, salt, hvitlk, chilli

thats it! :)

Har ikke laget potetmos selv siden barneskolen s ble veldig fornyd med resultatet ;D



#konematriale #svin #ytrefillet #potetmos #hjemmelaget #midagstips #nammis #grnnsaker #wifey #oppskrift

en kommentar

Charlotte

09.03.2015 kl.11:48

Hei:) Ramlet innom bloggen din og tenkte jeg mtte legge igjen en liten kommentar:) fin blogg du har, god tekst og fine bilder:) yummy! hper du vil ta turen innom min blogg ogs. Gjerne legg igjen ett lite spor etter deg, da blir jeg glad:)

Www.pourfemme.blogg.no

Klem

Skriv en ny kommentar