hits

Tips til familie halloween filmer

  • Skrevet: 29.10.2016 kl.16:12 - Kategori: Inspo

Hei :) 

 

Det er snart halloween å da er det film titting, party, godteri og kostymer på de fleste sin liste!

Jeg tenkte å dele en halloween film liste med dere... 

Jeg personlig ser veldig mye horror filmer men denne gangen bestemte jeg meg for å lage en familie vennelig halloween liste! :) Jeg kjenner mange der ute som hater horror filmer men de syns jo alikevell halloween er gøy, men istede for og presse seg gjennom hyling og skremsel hvorfor ikke se de litt mer gøyale koselige filmene? for ja det finnes fatisk koselige filmer for halloween! :) 

 

Tim Burtons A nightmare before christmas.

Tim Burton er en av mine all time favoritt filmskapere, dere må gjerne søke opp navnet hans for og finne fler familie vennelige halloween filmer :) 

Tim Burton har veldig unik stil og sjanger på sine filmer! Speiselt animasjons filmene... Denne filmen kan passe for både jul og halloween :) 

Jack er hovedkarakteren i denne animasjonen, han bor i en by for mystiske monstre og vesner, der alt handler om kun halloween! Men Jack er lei av konstant halloween dag ut og dag inn å bestemmer seg for å søke etter noe nytt og spennende! men det er mange i halloween byen som ikke er enige eller komfortabel med denne tanken... Så Jack må få hjelp fra gode venner for og redde... JULEN! det er også en smule romanse ;) 

Nevnverdige filmer av Burton for halloween: Corpse Bride, Sleepy Hollow, Edvart saksehånd, Beetlejuice, sweenytodd,Darkshadows,frankenweenie.

 

Disny's Halloween town!

 Dette er en glemt film som man sjeldent hører om inorge, den er dessverre veldig undervurdert! Dette er kjempe gøyale herlige filmer som også de mindre i familien kan få glede av.

Handlingen fåregår rundt Marine Piper som er 13 år... Hun forstår ikke hvorfor hun og søsknenes mor nekter de å feire halloween som normale unger! Bestemoren til Marnie kommer på besøk å hun er EN HEKS! Å hun er fast bestemt på å lære opp barnebarnet bak morens rygg... Mamman ønsker ikke barna skal vite om sine magiske evner å ønsker de skal vokse opp som en normal familie, bestemoren er uenig og dette fører til uenighet i familien... Pga krangelen skal bestemoren reise hjem, å Marnie å hennes bror bestemmer seg for og følge etter! uvitende at Dette ender opp med at de befinner seg i magiske Halloween Town! Å der er ikke ting som de skal... Noe farlig er på vei til og skje å bare Marnie og bestemoren kan stoppe det

Hocus Pocus er en klassiker mange husker fra barndommen :) Denne gøyale familie komedien er fullpakket av spenning og morro! 

Sarah Jessica Parker fra Sex and The city spiller også en av hovedrollene! :)Filmen handler om legenden om de 3 Sandersons søstrene som ble henrettet som hekser i Salem trials, da de ble henrettet la de en forbannelse over byen å sverget på å komme tilbake. 300 år senere flytter Max til Salem og han tror dette er bare vås og overtro og ved et uhell bringer han heksene tilbake til live igjen på halloween aften! Nå er det opp til han, lille søsteren og den vakre jenta han er så forelsket i og redde hele byen fra disse barnespisende heksene!  

Casper the friendly ghost hvem elsker ikke Casper? :) Og i filmen spiller en av mine favoritter nemmelig Christina Ricci hovedrollen! Hun er også med i Adams family som Wensday, Adams family er goså en familie vennelig gøyal film for halloween! :)


Filmen handler om James Harvey som er en pranormal dektektiv.. Casper som er alene i et stort hus ser ham og hans vakre datter Kat på tv en dag og ønsker å lure de til og komme til huset han spøker i... Casper og James blir venner etter litt om og men, Kat derimot tror faren er en skikkelig tulling... Men i huset er også Caspers veldig spøkefulle 3 onkler! De derimot er ikke like vennelige, for ikke å snakke om Carrigan som er den onde arvingen til huset og fromuen i den... Som er ute etter trøbbel! I flimen oppdager man familie hemmeligheter og følelsesladde øyeblikk... Lær om hvorfor Casper ble et spøkelse! 

Goosebumbs fra R.L Steins bøker... 


Goosebumbs Bedre kjent som grøsserne i norge, er en rekke bøker som ble omgjort til tv serie... dette er noe mange av oss har vokst opp med å har skumle minner om fra barndommen... Det mange ikke har fått med seg er at de laget en film om Goosebumbs! Der sleveste Jack Black er hovedrollen som R.L Stein! R.L Stein har også en hemmelig mini rolle i filmen :) 


Filmen handler om at Zach Cooper flytter sammen med sin mor til Madison, Delware... Der oppdager han raskt at det er noe veldig merkelig med naboen hans som kaller seg Mr. Shivers... Han møter også hans vakre datter Hannah som Zach veldig gjerne vil bli bedre kjent med... Men Shivers er av en eller annen grunn overbeskyttende og aggresiv! Noen har en mørk hemmelighet gjemt i huset... Å bøkene kommer til live! Hvem er egentlig Mr Shivers? Skal 2 tenringer å en gretten forfatter klare å redde hele byen fra fæle monstre ?! :) 

Noen nevne verdige filmer: ghostbusters, monster house, monsterbedriften, hunted mansion med eddie murphy, Roal  Dhals heksene, coraline, the goonies

 

Om dere føler noen mangler fra listen gjerne del det i kommentar! :) #halloween #film #familievennelig

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar