hits

Hoppsann heisann (mange bilder av Lenore)

  • Skrevet: 17.04.2017 kl.17:22 - Kategori: Blogg

Hohoi alle sammen :)

Jeg må jo bare være verdens værste blogger, but oh well å skulle blogge mens man har nyfødt alene er vist vanskeligere enn jeg forestillte meg :)

De siste ukene har vært fantastiske! Lenore er nå 7 uker å en dag! tiden bare flyr avsted å jeg å gullet koser oss kjempe masse! 

Jeg må si etter disse ukene har jeg fått en helt annen respekt og syn på alene mødre da jeg er en selv, å nå kan faktisk oppleve hva de går gjennom vær dag... Jeg elsker datteren min mer enn alt i verden, men jeg kan også si med hånda på hjerte att å være alene forelder er ikke en enkel sak!

Det er nesten komisk de gangene hun endelig klarer sove for seg selv, å jeg nesten springer maraton for å hoppe i en vellfortjent dusj i forhåpentligvis mer enn 5 minutter. Jeg har værtfall lært mye triks for å spare tid på envær litn ting å posetivt sparer jeg mye strøm på disse super raske dusjene haha. 

Dagene går i hovedsak til å være med Lenore å det skjer så mye forandringer så fort, også å prøve å rydde å vaske å selvfølgelig ta vare på meg selv mens hun sover! å prøver å få til en trill tur om dagen værtfall, for det er da hun klarer sove best på dagtid. Men ettervært ser jeg for meg at det blir lettere med alt slikt aktiviteter på dagtid når hun begynner bikke over 3 mnd :) 

Vi har også vært å hilst på storesøster å det var kjempe trivelig! men herregud det er slitsomt å reise med baby men det er en erfaring å ha med seg det også å alt blir lettere for vær gang :) Det var litt annderledes besøk å reise med Lenore å blir en overgang for oss alle men Cordelia er en kjempe flink storesøster syns jeg :) 

Den 11 mai er det tid for å reise tilbake til Bodø å møte storesøster Cordelia Namine igjen :) Gleder meg kjempe mye :) Lenore har også fått strikket nordlands bunad til mai fra sin oldemor, så det blir kjempe fint! Skal legge ut eget innleg om den siden å hvor oppskrift kan kjøpes :) 
 

 

en kommentar

Jegmotverden

17.04.2017 kl.17:32

så nydelig, kjempe fine bilder <3

Skriv en ny kommentar